НА ГОЛОВНУ

 

УКРАЇНСЬКА КУХНЯ.

ЗАКУСКИ

1. Накладанці (канапки, бутерброди)

2. Гарячі накладанці

3. Гриби з кашею.

4. Розсипчаста каша.

5. Круті яйця.

6. Яєшня.

7. Яйця у сорочечках.

8. Яйця на полумиску.

9. Омлет.

10. Бринза з маслом.

11. Сир зі сметаною і цибулею.

12. М*який сир.

13. Сир з кмином.

14. Надівані рижики.

15. Баклажани.

16. Цвітна капуста.

17. Різана картопля.

18. Баклажанна ікра.

19. Помідори з підливою.

20. Ярина з олією.

21. Свіжі ягоди в тісті.

22. Яблука в тісті.

23. Пампушки.

24. Ямки з рису.

25. Ямки з гороху.

26. Ямки на сметані.

27. Ямки з манної крупи.

28. Оселедець з яблуками.

29. Форшмак.

30. Січений оселедець.

31. Масло з оселедця.

32. Вареники з шинкою.

33. Вареники з телячої печінки і легень.

34. Налисники.

35. Налисники з гречаною кашею.

36. Налисники з м*ясом.

37. Надіванка з французького тіста.

38. Макарони з печінкою.

39. Локшина.

40. Підсмажений рис.

ГРІНКИ

1. Грінки з ковбасками.

2. Грінки з конфітюром.

3. Грінки з помідорами.

4. Грінки з печінкою.

5. Грінки з шинкою і сиром.

6. Грінки з мозком.

7. Грінки з грибами.

8. Грінки з печерицями.

9. Масло з сардинами.

10. Гірчичне масло.

11. Паштет з печінки.

12. Мозок у мисочках.

13. Пінники.

14. Крокети.

15. Телячі ніжки.

16. Перекладенець.

17. Хлібчики.

18. Мішанина з оселедців.

19. Паштетики в студенці.

20. Хлібчики з паприкованою бринзою.

21. Масло з сардин.

22. Масло з сиром.

СУПИ, ХОЛОДНИКИ, РОСОЛИ.

1. ХОЛОДНИКИ (ХОЛОДНІ ЮШКИ).

2. Яблуківка і грушівка.

3. Вишнівка, малинівка і порічнівка.

4. Слив*янка.

5. Суницівка.

6. Суничний холодник.

7. Ожинівка і холодник з бузини.

8. Огірковий холодник.

9. Холодник із шинкою.

10. М*ясний холодник.

11. Лимоний холодник.

12. Вирівська каша.

СУПИ

1. Перловий клеїк на бульйоні.

2. Квасолевий суп.

3. Суп із шпинату.

4. Горіховий суп.

5. Хлібний суп.

6. Кукурудзянка.

7. Цибулівка.

8. Вівсянка.

9. Закарпатська гарбузівка.

10. Клеїк для дітей.

11. Суп із свіжих рижиків або печериць.

12. Грибівка.

13. Суп із потрушків.

14. Рибний суп.

15. Картопляне пюре.

16. Картоплівка.

17. Плютинецька яринывка.

18. Цитринівка з рисом.

19. Грибівка.

20. Суп із галушками.

21. Сметанний суп.

22. Суп з цвітної капусти.

23. Горохівка.

24. Горохівка з зеленого горошку.

25. Горохове пюре.

26. Суп з щавлю.

27. Суп з помідорів.

28. Суп з баклажанів.

29. Суп з крупою.

30. Суп з гострого сиру.

31. Суп з савойської капусти.

32. Суп з селери.

33. Угорський суп.

БУЛЬЙОНИ (М*ЯСНІ ЮШКИ).

1. Звичайна юшка.

2. Французький бульйон.

3. Курячий бульйон.

4. Юшка з ярини.

5. Бульйон з телятини.

6. Бульйон з рисом по-італійськи.

7. Бульйон дієтичний.

8. Баранівка.

БОРЩІ

1. Український борщ.

2. Щавельний борщ.

3. Борщ з квашених чблук.

4. Борщ з потрухів.

5. Борщ з вушками.

6. Борщ з карасями.

7. Галицький борщ.

8. Київський борщ.

9. Капусняк.

10. Борщ зі свіжої капусти.

11. Український капусняк.

12. Борщ з кислих огірків.

13. Огірківка

МОЛОЧНІВКИ.

1. Молочнівка з вівсянкою.

2. Молочний холодник.

3. Суп з квасного молока.

4. Затирка на молоці.

ПОЛИВКИ.

1. Пивна поливка.

2. Поливка з повидла.

3. Холодник з пива.

ЮШКИ.

1. Юшка з фрикадельками.

2. Юшка з галушками.

3. Юшка зі щупака.

ДОДАТКИ ДО ЮШОК.

1. Галушки. (клецки).

2. Галушки з тертої булки.

3. Галушки з картоплі.

4. Галушки нашвидкоруч.

5. Галушки з манки.

6. Галушки в юшці.

7. Галушки до молочної поливки.

8. Рис.

9. Звичайна каша.

10. Кулеша.

11. Бануш.

12. Грибок.

13. Локшина, макарони.

14. Форшировані яйця.

15. Вареники зі шпинатом.

16. Грінки з сиром.

17. Налисники з м*ясом.

18. Кульки з риби.

19. Кульки з рису (пульпети).

20. Парені (варені) галушки.

21. Кульки з картоплі.

22. Терте тісто.

23. Лите тісто.

ВОЛОВИНА.

1. Варене м*ясо.

2. Зрази.

3. Польські зрази.

4. Зрази з кашею.

5. Надівана печеня.

6. Сіканець (фальшивий заєць).

7. Воловина тушкована.

8. Парове м*ясо.

9. Битки Нельсона.

10. Печеня із сирною підливою (башамель).

11. Ростбіф.

12. Товканець (біфштекс).

13. Полядвиця.

14. Сіканці з підливою.

15. Сіканці звичайні.

16. М*ясо по-строгановськи.

17. Битки з разовим хлібом.

18. Печеня.

19. М*ясо з вином.

20. М*ясо з холодцем.

21. Печеня з грибами.

22. Печеня з надрізами.

23. Печеня з жовтками.

24. Печеня на рожні.

25. Флячки.

26. Солене м*ясо.

27. Нирки.

28. Мариноване м*ясо.

29. Печеня з хроном.

30. Завивана печеня.

31. Сіканці з макаронами.

32. Стрілецька печеня.

33. Вим*я.

34. Смажене підгорля.

35. Печений язик.

36. Язик з підливою.

37. Язик з вином.

38. Маринований язик.

39. Язик з яриною.

40. Воловий хвіст.

41. бігос з яблуками.

42. Литовський бігос.

43. Бігос з квашеної капусти.

44. Полядвиця в картопляному тісті.

45. Воловий мозок у білій підливі.

46. Котлети з мозку.

ТЕЛЯТИНА.

1. Теляча печеня.

2. Гетьманська печеня.

3. Печеня з сардинами.

4. Чомбер на дико.

5. Телятина по-коломийськи.

6. Телячі битки. (фрикасе).

7. Битки з печені.

8. Підбивка з горошком.

9. Підбивка з рисом.

10. Підбивка з агрусом.

11. Форшмак з телятини.

12. Перень з телятини (пудинг).

13. Битки (котлети).

14. Сіканці.

15. Завиванець.

16. Краянці (шницлі).

17. Краянці з начинкою.

18. Теляча печеня на рожні.

19. Волинські зрази.

20. Фарширована грудинка (місток).

21. Телятина в апельсиновій підливі.

22. Голова по-французьки.

23. Телячі ребра.

24. Ребра з рисом.

25. Теляча печінка.

26. Печена печінка.

27. Смажена печінка.

28. Печінка з яблуками.

29. Телячі флячки.

30. Телячі ніжки.

31. Телячі ніжки в тісті.

32. Шинка з чвертки.

33. Шинка в тісті.

34. Надівані вуха.

35. Легені з підливою.

36. Січені легені.

37. Легені з солониною.

38. Бігос.

39. Полядвиця.

40. Холодець.

41. Язик з помідорами.

42. Мозок.

43. Телячий паприкаж.

БАРАНИНА.

1. Баранина в підливі.

2. Баранина з бруквою.

3. Надівана капуста.

4. Баранячі ребра з рисом.

5. Ребра з помідоровою підливою.

6. Маринована баранина.

7. Битки в підливі з цибулі.

8. битки з яриною.

9. Битки з рисом.

10. печеня на дико.

11. Баранина зі сметаною.

12. Печеня з рожна.

13. Звичайна печеня.

14. сіканці.

15. грудинка з рисом.

16. Підбивка з грудинки.

17. Смажена грудинка.

18. Підбивка з печені.

19. Плов з баранини.

20. Баранячі нирки.

21. Підбивка з цвітною капустою.

22. Шинка з барана або кози.

23. Фарширована баранина.

24. Печеня з помідорами.

25. Полядвиця ао-американськи.

26. Баранина з солодкою капустою.

27. паприкаж.

28. Краянці (шницелі).

29. Печена полядвиця.

30. Баранина з кмином.

31. Підбивка з огірками.

32. Баранина з капустою.

33. Баранина з ріпою.

34. Битки в тісті.

35. Битки у папірцях.

36. турецький шашлик.

37. Ягнятина.

СВИНИНА.

1. Печеня з гороховим пюре.

2. Печеня з начинкою.

3. Печеня в майонезі.

4. Печеня з шинки.

5. Печеня з полядвиці.

6. Полядвиця на рожні.

7. Тушкована печеня.

8. Надівана печеня.

9. Печеня з кмином.

10. Полядвиця зі сметаною.

11. Полядвиця в білій підливі.

12. Печеня на дико.

13. Бочок з капустою.

14. Бочок з бруквою.

15. Гуляш.

16. Битки в яйці.

17. битки в маслі.

18. Тушковані битки.

19. Краянці (філе).

20. Карлсбадські краянці.

21. Краянці в булці.

22. краянці з підливою.

23. Краянці з гірчицею.

24. Сіканці з рисом.

25. смажені сіканці.

26. Сіканці зі сливами.

27. Пожарські сіканці.

28. Меленець.

29. Бігос.

30. Печені ребра.

31. Зрази.

32. Нирки.

33. Нирки у мадері.

34. Свиняча кров.

35. Кров з локшиною.

36. Смажене порося.

37. Підлива з поросятини.

38. Порося з хроном.

39. поросятина з холодцем.

40. Надіване порося.

41. Поросятина у білій підливі.

42. Поросятина у сірій підливі.

43. Надівана голова.

44. Маринована голова.

45. Завиванець з голови.

46. Завивана голова (рулет).

47. Шинка з яйцями.

48. Шинка з рисом.

49. Гуща з шинки (мус).

50. Шинка у вині.

51. Шинка в тісті.

52. Вуджена шинка.

КОВБАСИ.

1. ВУДЖЕНІ КОВБАСИ.

2. Московська ковбаса.

3. Углицька ковбаса.

4. Любська ковбаса.

5. Стрілецька ковбаса.

6. Сервелат (салямі).

7. ВАРЕНІ КОВБАСИ.

8. Чайна ковбаса.

9. Українська ковбаса.

10. Кров*яна кишка.

11. Кишка з печінки.

12. Ковбаски (сосиски).

13. Ковбаса у польській підливі.

14. Кишка з паштетом.

15. кишки з гречаною кашею.

16. Начинка до паштетів.

17. Сальцесон.

ПІДЛИВИ.

1. Біла підлива.

2. Зелена підлива.

3. Світла підлива.

4. Сіра підлива з ізюмом.

5. Жовта підлива.

6. Огіркова підлива.

7. Грибна підлива.

8. Гірчична підлива.

9. Підлива з кропу.

10. Щавлева підлива.

11. Підлива з зелені петрушки.

12. Порічкова підлива.

13. Глодова підлива.

14. Яблучна підлива.

15. Яринова підлива.

16. Лимонна підлива.

17. Лимонна підлива з жовтками.

18. Жовта лимонна підлива.

19. Підлива з корнішонів.

20. Підлива з баклажанів.

21. Підлива з сушених печериць.

22. Підлива з печериць.

23. Часникова підлива.

24. Підлива з хрону.

25. Гостра цибулева підлива.

26. Біла цибулева підлива.

27. Агрусова підлива.

28. Бурячки.

29. Сіра підлива з хрону.

30. Ялівцева підлива.

31. татарська підлива.

32. Підлива з мадери.

33. Безм*ясна підлива.

34. Підлива провансаль.

35. Жовтець (майонез).

36. Ощадний жовтець.

37. Сардинова підлива.

38. Оселедцева підлива.

39. Підлива до шинки.

40. Підлива ло качки.

41. Підлива до котлет.

42. Підлива-вінегрет.

43. Бешамель.

44. Основа до гострих підлив.

45. Солодка підлива.

46. Вершкова підлива.

47. Шодо.

48. Пуншове шодо.

49. Підлива з соків.

50. Підлива з вина.

51. Підлива з сиропу.

ПАШТЕТИ.

1. Паштет з голубів.

2. Паштет з дробу.

3. Паштет із зайця.

4. Паштет з телячої печінки.

5. Паштет із качок.

6. Паштет з печінки в тісті.

7. Холодний паштет з телячої печінки.

8. паштет з гусячих печінок.

9. Паштет з гуски або качки.

10. Паштет із свинини.

11. гуща з птиці.

12. Форшмак.

13. Пиріг з м*ясом.

14. Пиріг з капустою.

15. Пиріг з гречаною кашею.

16. Пиріг з рисом і рибою.

17. Паштетний порошок.

ХОЛОДЦІ.

1. леденець.

2. Студень з півня.

3. Студень з індика.

4. Студень з надіваного індика.

5. Студень з поросятини.

6. Студень з паштету.

7. Студень з мозку і печінки.

8. Студень із качок.

9. Студень із свинячих ніг.

ДРІБ.

1. Надівана курка.

2. Котлети з курятини і телятини.

3. Котлети з курятини.

4. Кружоляти з курятини.

5. Парень з курятини.

6. Підбивка з курки.

7. Смажена курка.

8. Курятина з грінками.

9. Курятина з підливкою.

10. курятина з печерицями.

11. надівані півні.

12. Курка, надівана грибами.

13. Курчата у кров*яній підливі.

14. Смажені курчата.

15. Курчата з начінкою.

16. Підбивка з агрусом і помідорами.

7. Підбивка з грибами.

18. Підбивка з цвітної капусти.

19. курчата по-віденськи.

20. Підбивка з курчат.

21. Підбивка з цибулею.

22. Курчата, надівані зеленим горошком.

23. Паприкаж.

24. Курчата з райськими яблучками.

25. Смажений індик.

26. Начинка до індика на Великдень.

27. Надіваний індик.

28. Надіваний індик на рожні.

29. Підбивка з індика.

30. Смажені індичата.

31. Печена гуска.

32. Тушкована печінка.

33. Гуска на рожні.

34. Підбивка з гуски або качки.

35. Надівана качка.

36. Качка по-французьки.

37. Надівана качка з підливою.

38. Качка з грибною підливою.

39. Качка на дико.

40. Печені голуби.

41. Голуби з ялівцем.

42. крілик на дико.

43. Крілик з капустою.

44. Паприкаж з крілика.

45. Кролячі битки.

46. Надіваний крілик.

47. Заєць зі сметаною.

РИБА.

Річкова риба.

1. Щупак з яриною.

 

2. Надіваний щупак.

3. Сіканці з щупака.

4. Щупак з хроном.

5. печений щупак.

6. Щупак або судак з печерицями.

7. Щупак або судак з селерою.

8. Щупак по-єврейськи.

9. Студень з щупака, коропа або судака.

10. Короп з медом.

11. Гетьманський короп.

12. Маринований короп.

13. Надіваний короп.

14. Смажений короп.

15. короп у сметані.

16. В*ялений судак.

17. Судак у сметані.

18. Судак з яйцями.

19. Печений судак.

20. Судак з підливою.

21. Судак з печерицями.

22. Підбивка з ярини.

23. Парень з риби.

24. Пульпети з риби.

25. Студень з щупака, карася, судака або ляща.

27. Надівана печена риба.

28. Котлети з сома.

29. Лящ з кашею.

30. Маринована осетрина або короп.

31. Осетрина або короп з вінегретом.

32. печений осетр.

33. Осетр з підливою.

34. Вуджена (копчена) риба.

35. Мнюхи.

36. Смажені мнюхи.

37. Підлива з печінки мнюха.

38. Мариновані мнюхи.

39. Смажені окуні.

40. Карасі зі сметаною.

41. Смажені карасі.

42. Студень з лина.

43. Смажений лин.

44. Маринований лин.

45. Форель.

46. Смажений вугор.

47. Маринований вугор.

48. Печений вугор.

49. Річкові раки.

МОРСЬКА РИБА.

1. Риба з підливою

2. Риба з сиром.

3. Котлети з оселедців.

4. Оселедці з яйцями.

5. Оселедець в оцті.

6. Оселедці з вінегретом.

7. Оселедці з салатом.

8. Оселедці під майонезом.

9. Оцтовані оселедці.

ЯРИНА.

1. Зелений горошок.

2. Горошок по-французьки.

3. Горошок по-англійськи.

4. Горошок з рисом.

5. Консервований горошок.

6. Сушений горошок.

7. Горошок з жовтками.

8. Пюре з горошку.

9. Сочевиця.

10. Сочевиця з цибулею.

11. Сочевиця зі сметаною.

12. Зелені боби.

13. Сухі боби.

14. Зелені боби у стручках.

15. Зелена квасоля зі сметаною.

16. Шпарагова квасоля.

17. Шпараги.

18. Шпарагівка зі сметаною.

19. Суха квасоля.

20. Гуща з квасолі.

21. Сіканці з квасолі.

22. Консервована зелена квасоля.

23. Сушена зелена квасоля.

24. Тушкована капуста.

25. Капуста з квасними яблуками.

26. Капуста з грибами.

27. Синя капуста з каштанами.

28. Капуста з помідорами.

29. Запечена капуста.

30. Надівана капуста.

31. Голубці.

32. Голубці з підливою.

33. брюсельська капуста.

34. Швидкоквашена капуста.

35. Квашена капуста з огірками.

36. Капуста рання.

37. Квашені огірки.

38. Швидкоквашені огірки.

39. Огірки на зимовий зеленець.

40. Надівані огірки.

41. Смажені огірки.

42. Варена картопля.

43. Палянички з картоплі.

44. Картопля по-італійські.

45. Картопля з паприкою.

46. Картопля, надівана бринзою.

47. Картопля, надівана м*ясом.

48. Картопля, надівана грибами.

49. Картопляне троколірне пюре.

50. Пюре Данусі.

51. Пюре з вершками і хроном.

52. Корочки з картоплі.

53. Печена картопля.

54. Молода картопля.

55. Смажена картопля.

56. картопля зі сметаною.

57. Картопляні котлети.

58. Бабка з картоплі.

59. Картопля по-ліонськи.

60. Пиріжки з картоплі.

61. Картопля з майораном.

62. Морква з горошком.

63. Морква в тісті.

64. Пюре з моркви.

65. Морква з кольрабі.

66. Підсмажена кольрабі.

67. Надівана кольрабі.

68. бруква.

69. Тушкована селера.

70. Селера в тісті.

71. Надівана паприка.

72. Помідорова паста.

73. Помідори з м*ясною начинкою.

74. Надівані помідори.

75. Сушені помідори.

76. Заправа з помідорів.

77. Цвітна капуста.

78. Цвітна капуста Лесі.

79. Гарбуз тушкований.

80. Гарбуз смажений.

81. Гарбуз зі сметаною.

82. Варені кабачки.

83. надівані кабачки.

84. Щавель на зиму.

85. Молода кукурудза.

86. Пастернак.

87. Шпинат.

88. Шпинат з яйцями.

89. Шпинат з часником.

90. Мішана ярина.

ЗЕЛЕНИНА (САЛАТИ).

1. Салат з жовтком.

2. Салат з олією.

3. Салат по-французьки.

4. Салат у масляній підливі.

5. Зеленина з майонезом.

6. Зеленина по-руськи.

7. Зеленина з квашаних рижиків.

8. Зеленина з оселедцями.

9. Зеленина з картоплі.

10. Зеленина з картоплі і яблук.

11. Зеленина з картоплі і оселедця.

12. Зеленина з помідорів.

13. Зеленець (мізерія).

14. Зеленина з квашеної капусти.

15. Зеленина з червоної капусти.

16. Зеленина з листя селери.

17. Зеленина з вареної селери.

18. Зеленина з сирої селери.

19. Італійська зеленина.

20. Зеленина з помідорів.

21. Англійська зеленина.

22. Зеленина у леденці.

23. Зеленина з капусти, помідорів і огірків.

24. Зеленина з синьої капусти.

ПАРЕНІ.

1. парень з капусти.

2. Картопляний парень з шинкою.

3. парень з рису.

4. Парень з булки.

5. Парень з гороху.

6. Парень з картоплі.

7. Парень з картоплі і оселедця.

8. Парень з помідорів.

9. Парень з гарбуза.

10. Парень з моркви.

11. Парень зі шпинату.

12. Парень з цвітної капусти.

13. Парень з капусти і рису.

ЯЙЦЯ.

1. Яйця по-мадярськи.

2. Яйця по-нормандськи.

3. Яйця по-тірольськи.

4. Надівані яйця.

5. Яйця з помідоровою підливою.

6. Грінки з яєць.

7. Яйця з сардинами.

8. Яйця в підливі.

9. Печені яйця.

10. Яєшня з оселедцем.

11. Яйця з хроном.

12. Саджені яйця.

13. Яєшня.

14. Омлет.

15. Яйця з картоплею.

16. Качині яйця.

ГРИБИ.

1. Надівана грибами картопля.

2. Грибна начинка до пирогів.

3. Боровики в яйці.

4. Смажені гриби.

5. Гриби зі сметаною.

6. Рижики в маслі.

7. Рижики на зиму.

8. Мариновані рижики.

9. Квашені рижики.

10. Опеньки зі сметаною.

11. Мариновані печериці.

12. Печериці по-французьки.

13. Есенція з печериць.

14. Товчені печериці.

15. Смажені надівані печериці.

16. Оцтовані (мариновані) гриби.

17. Надівані сморжі.

18. Сушені гриби.

19. Солені гриби.

20. Консервовані гриби.

21. грибні консерви.

22. Грибовий витяг (есенція).

МУЧНІВКИ І КАШІ.

1. Французьке тісто на пероги.

2. пиріжки з французького тіста.

3. Крихке тісто на пиріжки.

4. Дріжджове тісто на пироги.

5. Тісто на пиріг.

6. Макарони з печерицями.

7. Макарони з гострим сиром.

8. Макарони з шинкою.

9. Макарони з грибами.

10. Макарони з підливою.

11. локшина з яблуками.

12. Локшина з шинкою і помідорами.

13. Локшина з капустою.

14. Млинці.

15. Млинці з манної крупи.

16. гетьманські млинці.

17. Коровай з млинців.

18. Сирники.

19. Пиріг зі сливами (пляцок).

20. Чеські кнедлики.

21. Кнедлики зі сливами.

22. Гречані галушки.

23. Галушки Марійки.

24. Галушки з картоплі.

.

25. Галушки з маком.

26. Краяні галушки (лазанки)

27. Кладені галушки.

28. Галушки з грінками.

29. Парені галушки з сиром.

30. Кружальця (пизи).

31. Пироги з сиром або повидлом.

32. Ліниві пиріжки.

33. Сирники з булкою.

34. Вареники з капустою.

35. Вареники з ягодами.

36. Вареники з повидлом.

37. Вареники з грибами.

38. Парень з кукурудзяної муки.

39. Парень з горіхів.

40. Парень з рису.

41. Лимоний парень.

42. Парень з вишнями.

43. Краківська каша в тісті.

44. Пшоняна каша.

45. Гречана каша.

46. Ячмінна каша.

47. Гречана каша з сиром.

48. Пшенична каша на грибному відварі.

49. Каша з жита або пшениці.

50. Вівсяна каша.

51. Гетьманська каша.

52. Гречана каша з шинкою.

53. Руські книші.

54. Кукурудзянка.

55. Снятинська начинка.

56. Крокети з рису.

57. Рис з помідорами.

58. Рис з підливою з печериць.

59. Паляниця Наталі.

60. Вітамінна паляниця.

СОЛОДКЕ ТІСТО.

1. Тісто на сметані.

2. Тісто на сирі.

3. Варений пиріг.

4. Пиріг з масою.

5. Апельсиновий пиріг.

6. Шоколадний пиріг.

7. Пиріг з яблуками.

8. Пиріг з мигдалем.

9. Пиріг з агрусом.

10. Пиріг з вишнями (пляцок).

11. Пиріг з крихкого тіста.

12. Багатошаровий руський пиріг.

13. Пиріг з сиром.

14. Пиріг з тертого чорного хліба.

15. Краківський пляцок.

16. Пиріг зі сливами.

17. Бакалійник.

18. Солодкий хліб.

19. Горіхова легуміна.

20. Лимонна легуміна.

21. Картопляна легуміна.

22. Марципанова легуміна.

23. Гречана легуміна.

24. Легуміна з пшеничної або кукурудзяної крупи.

25. марципанові тістечка.

26. дріжджова паляниця.

27. Круглянки (ватрушки).

28. Маківник.

29. Яблучна запіканка.

30. Рис зі сметаною.

31. Рис з яблуками.

32. снігові кулі.

33. Хрусти.

34. Нугат.

35. Берлінські тістечка.

36. Мигдалеві обаранки (крендельки).

37. Яблучний періг.

38. Мазурик з варених жовтків.

39. Український мазурик.

40. Англійські тістечка.

41. Тістечка з конфітюром.

42. Сметанні тістечка.

43. Вершковий періг.

44. Мигдальні стружки.

45. Сухарики (бісквітит).

46. Італійські тістечка.

47. Перекладні тістечка.

48. Мигдальні віночки.

49. Шоколадні тістечка.

50. Пумки.

51. Заварні пумки.

52. Тістечка з кремом.

53. Гамбурзькі тістечка.

54. Пампушки.

55. Пампушки без начинки.

56. Пампушки без дріжджів.

57. Шоколадні пампушки.

58. Коржики.

59. Рурки з кремом (трубочки).

60. Французькі тістечка.

61. Смажені ямки.

62. Бухти.

63. Грибок.

64. Фруктовий пінник (суфле).

65. Пінник з яблук.

66. Кавовий пінник.

67. Налисники.

68. Англійські налисники.

69. Бісквітні налисники.

70. Налисники на дріжджах

71. Завиванець.

72. Віденський завиванець.

73. Кутя.

74. Медівник з житньої муки.

74. Медівник з шоколадом.

75. Торунський медівник.

76. Медівник без заправ.

ТОРТИ.

1. Сухий торт.

2. Вишневий торт.

3. Маковий торт.

4. Торт з волоських горіхів.

5. Горіховий торт з вершковою масою.

6. Крихкий торт.

7. Кавовий торт.

8. Китайський торт.

9. Віденьський торт.

10. Віденьський торт з мигдалем.

11. Трояндовий торт.

12. Гетьманський торт.

13. Торт з лісових горіхів.

14. Торт з ромом.

15. Хлібний торт.

16. Торт Гені.

17. Шоколадний торт.

18. Вершковий торт.

19. Англійський торт.

20. Пісочний торт.

21. Розсипчатий торт.

22. Мигдалевий торт з крохмалем.

23. Мигдалевий торт.

24. Помадки для тортів.

25. Маси для тортів.

ФРУКТИ, МОРОЗИВО, КИСЕЛІ.

1. Узвар (компот) з яблук.

2. Узвар з абрикосів або персиків.

3. Узвар зі сливок.

4. Узвар з апельсинів.

5. Узвар з вишень.

6. Узвар з чорних черешень.

7. Узвар з агрусу.

8. Мішаний узвар.

9. Мішанина з ягід.

10. Яблука в желатині.

МОРОЗИВО.

1. Вершкове морозиво.

2. Ванільне морозиво.

3. Суничне і малинове морозиво.

4. Мигдалеве морозиво.

5. Морозиво з кавуна.

6. Кавове морозиво.

7. Шоколадне морозиво.

8. Горіхове морозиво.

9. Лимонне і апельсинове морозиво.

10. Абрикосове і персикове морозиво.

11. Зефір.

12. Виноградний кисіль (крем).

13. Кисіль з паленим цукром.

14. Суничний або малиновий кисіль.

15. Яблучний кисіль.

16. Абрикосовий кисіль.

17. Шодовий кисіль.

18. Кавовий кисіль.

19. Вершковий кисіль.

20. Шоколадний кисіль.

21. Яблучний кисіль.

22. Вівсяний кисіль.

23. Турецький кисіль.

24. Лимонна пінка (мус).

25. Пінка з грінок.

26. Мучна пінка.

27. Вершковий крем.

28. Молочний крем (заварний).

29. Мигдалевий крем (заварний).

30. Горіховий крем.

31. Ванільний крем.

32. Морожена кава.

33. Желатин з лимоном.

34. Малинове парфе.

35. Смажені млинці з цвіту акації і бузку.

36. Ряжанка.

37. Простокваша.

38. Зглевілий сир.

ПЕЧИВО.

1. Баби.

2. Мигдалева баба.

3. макова баба.

4. баба нашвидкоруч.

5. Українська баба.

6. Українська баба на вершках.

7. Дід.

8. Калач з шафраном.

9. Парена булка.

10. Запарена булка.

11. Звичайна булка.

12. Булка без яєць.

13. Довготривала булка.

14. Булка на білках.

15. Карлсбадська булка.

16. Плетінки.

17. Разовий пшеничний хліб.

18. Американський пшеничний хліб.

19. Англійський бріош.

20. Сухарі.

21. Рогалики.

22. Обаранки (кринделі).

23. Англійські хлібчики

24. Бісквіти.

25. Тістечка.

26. Коржики.

27. Пальчики

28. Колобки.

29. Чешські калачики.

30. Пісковик.

31. Солені ламанці.

32. Вівсяники (ощипки).

33. Медянички.

34. Амоняки.

35. Питльований житній хліб.

36. Хліб з амонієм.

ШИПУЧКИ (ВОДИЧКИ, ЛИМОНАДИ).

1. Лимонник.

2. Лимонник з ізюмом.

3. березівка.

4. Яблучник.

5. Водичка, настояна на листі чорної смородини.

6. Апельсинівка.

7. Порічківка.

8. Смородинівка.

9. Водичка настояна на ізюмі.

10. Ягідник.

11. Чим замінити натуральну каву?

12. Лимонад.

13. Оршад.

14. Напій з брусниці.

15. Напій з молока.

16. Квітковий сироп.

17. Гуслянка.

18. Кефір на сметані.

19. Домашній кумис.

20. Чай.

21. Хлібний квас.

22. Лавро-печерський квас.

23. Столовий квас.

!!!!!!!REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA РЕКЛАМА REKLAMA!!!!!!