НА ГОЛОВНУ

МЕХАНІЗАЦІЯ ПЕРЕРОБКИ І ЗБЕРІГАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ

1. Характеристика сучасного стану харчової переробної промисловості України.

2. Технологічні лінії харчових переробних підприємств. Класифікація технологічних ліній та обладнання.

3. Вимоги, які ставляться до технологічного процесу та обладнання переробних підприємств.

4. Підйомно-транспортне обладнання. Призначення та класифікація машин. Опишіть будову і роботу самохідного авто- або електровантажника.

5. Опишіть будову і роботу стрічкового транспортера. Нарисуйте схему.

6. Опишіть будову і роботу ковшового елеватора (норії). Нарисуйте схему.

7. Призначення і класифікація транспортного обладнання. Дайте характеристику пневматичним транспортним установкам.

8. Призначення і класифікація мийних машин. Способи миття сировини і тари. Вимоги, які ставляться до мийних машин.

9. Опишіть будову і роботу мийної машини типу КУМ. Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

10. Опишіть будову і роботу мийної машини для миття тари (на вибір).

11. Призначення і класифікація обладнання для подріблення сировини.

12. Опишіть будову і роботу молоткової дробарки. Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

13. Опишіть будову і роботу гомогенізатора (на вибір). Дайте технічну характеристику.

14. Нарисуйте схему гомогенізуючої головки. Опишіть принцип роботи.

15. Призначення і класифікація обладнання для теплової обробки сировини і продукції. Переваги використання водяного насиченого пару у якості теплоносія.

16. Опишіть будову і роботу ковшової бланшувальної машини. Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

17. Опишіть будову і роботу стерилізатора готової продукції (автоклава). Нарисуйте схему. дайте технічну характеристику.

18. Призначення та класифікація дозаторів. Опишіть будову і роботу дозатора (на вибір). Нарисуйте схему.

19. Опишіть будову та роботу машин для фасування готової продукції (на вибір). Нарисуйте схему. дайте її технічну характеристику.

20. Призначення та класифікація закатних машин. Маркування закатних машин.

21. Опишіть будову та роботу напівавтоматичної закатної машини (на вибір). Нарисуйте схему. дайте технічну характеристику.

22. Опишіть будову та роботу машин для укупорювання бутилок (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

23. Етикувальне обладнання. Опишіть будову та роботу етикувальної машини (на вибір). нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

24. Призначення та класифікація тари. дайте характеристику різним видам тари.

25. Призначення та класифікація холодильного обладнання. будова холодильної машини.

26. Опишіть будову та роботу камер охолодження м'яса. Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

27. Опишіть будову та роботу камер заморожування м'яса. Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

28. Організація механізованих робіт із переробки і зберігання сільськогосподарської продукції.

29. Призначення і класифікація сушильних установок. Опишіть будову та роботу сушильної установки (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

30. Опишіть будову та роботу обжарювального апарату (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

31. Опишіть будову та роботу автомата для наповнення банок (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

32. Опишіть комплекс машин для виробництва борошна.

33. Опишіть комплекс машин для виробництва хлібобулочних виробів.

34. Опишіть комплекс машин для виробництва ковбасних виробів.

35. Опишіть комплекс машин для виробництва натуральних м'ясних продуктів.

36. Опишіть комплекс машин для виробництва цукру.

37. Опишіть комплекс машин для виробництва соняшникової олії.

38. опишіть комплекс машин для виробництва макаронних виробів.

39. Опишіть комплекс машин для виробництва фруктових та овочевих соків.

40. Опишіть будову та роботу колоїдного млина (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

41. Призначення та класифікація тістомісильних машин. Опишіть будову та роботу тістомісильної машини (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

42. Призначення та класифікація тістоділильних машин. Опишіть будову та роботу тістоділильної машини (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

43. Призначення та класифікація печей для випікання хліба. Опишіть будову та роботу печі (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

44. Класифікація пресового обладнання. Опишіть будову та роботу пресу (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

 45. Опишіть будову та роботу вакуум-випарювача (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

46. Призначення та класифікація машин для подріблення м'яса. Опишіть будову та роботу вовчка (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

47. Призначення та класифікація фаршемішальних машин. Опишіть будову та роботу фаршемішалки (на вибір). Нарисуйте схему. дайте технічну характеристику.

48. Призначення та класифікація коптильного обладнання. Опишіть будову та роботу коптильної камери (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

49. Призначення та класифікація сепараторів. Опишіть будову та роботу сепаратора (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

50. Призначення пастеризаційно-охолоджувальних установок. Опишіть будову та роботу пастеризатора (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

51. Опишіть будову та роботу вертикального шнекового екстрактора (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

52. Опишіть будову та роботу ковбасного шприца для наповнення оболонок (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

53. Опишіть будову та роботу скребкового транспортера. Нарисуйте схему.

54. Опишіть будову та роботу машин для миття цукрового буряка (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте  технічну характеристику.

55. Опишіть будову та роботу машини для різання сировини (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

56. Опишіть будову та роботу автоматичної закатувальної машини (на вибір). Нарисуйте схему. Дайте технічну характеристику.

57. Наведіть формули розрахунку продуктивності транспортерів, мийних машин, машин для подріблення сировини.

58. Наведіть формули розрахунку продуктивності бланшувальної машини, автоклаву, машин для фасування і закатування продукції.

59. Наведіть формули розрахунку продуктивності колоїдного млина, тістомісильної машини, шнекового преса.

60. Наведіть формули розрахунку продуктивності вовчка, сепаратора, вертикального шнекового екстрактора.

 

 

 

 

 

!!!!!!!REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA РЕКЛАМА REKLAMA!!!!!!