НА ГОЛОВНУ

ОВОЧІВНИЦТВО.

1. Астраханський пристрій (ППР-5,4)

2. Баклажани

3. Барботування насіння

4. Баштанні культури

5. Боротьба з бур'янами

агротехнічні заходи

 застосування пристрою ППР - 5,4

хімічні заходи

6. Боби городні

7. Бруква

8. Буряки столові.

9. Вапнування кислих грунтів.

10. Васильки.

11. Визначення

 дози внесення гербіцидів.

 норми висіву насіння

строків поливу.

12. Використання

 поживних речовин з грунту

з добрив.

13. Винос поживних речовин урожаєм.

14. Гербіциди.

дози, строки, способи застосування на культурах:

буряки столові.

горох

кавуни

капуста.

квасоля.

кріп і петрушка.

морква.

огірки.

перець.

цибуля.

часник.

15. Гіпсування солонців і солонцюватих грунтів.

16. Гірчиця листкова салатна.

17. Горох.

18. Горшечки поживні.

19. Добрива

мінеральні

властивості

азотних

калійних

фосфорних

органічні.

складні

20. Дощувальні машини.

21. Естрагон

22. Захист рослин від шкідників і хвороб.

препарати для захисту.

баклажанів, перцю.

гороха.

динь, кавунів.

капусти.

квасолі.

корнеплодів.

огірків.

помідорів

цибулі, часнику

23. Заходи безпеки.

24. Зберігання овочевої та баштанної продукції

умови та способи.

баклажанів та перцю

буряків столових

динь, кавунів, гарбузів.

зелених овочів.

капусти білоголової

моркви

огірків.

пастернаку.

петрушки.

помідорів

редиски.

25. Зрошення.

баклажанів

буряків столових

крапельне

моркви огірків

перцю

підгрунтове

помідорів

цибулі.

26. Кавуни.

27. Капустяні овочі.

білоголова капуста

брюсельська

кольрабі

пекінська.

савойська

цвітна

червоноголова

28. Квасоля.

29. Квашення капусти.

30. Кмин.

31. Коефіцієнт водоспоживання.

32. Коріандр.

33. Крес-салат

34. Кріп.

35. Кукурудза цукрова

36. Культиваційні споруди під плівковим укриттям.

37. Лобода городня.

38. Машини та знаряддя для виконання робіт.

догляд за рослинами

захист рослин

збирання і післязбиральної доробки овочів.

обробітку грунту

підготовка і внесення добрив

підготовка насіння.

садіння розсади.

39. Методи

розрахунку норм добрив на запланований урожай.

визначення строків поливу.

40. Морква столова.

41. М'ята.

42. Насіння

визначення якості

підготовка до сівби

барбатування

дражування

експрес-магнітофорна обробка.

43. Нітрати в овочевій продукції.

44. Трансгенна продукція.

45. Трансгена продукція.

46. Обробіток грунту.

боронування

дискування

культивація

міжрядь

суцільна.

оранка

планування

47. Огірки.

48. Організація і оплата праці.

49. Охорона праці.

50. Пастернак

51. Патисони.

52. Переробка овочів.

квашення капусти.

соління.

кабачків

огірків і помідорів.

підготовка бочок для квашення і соління

53. Перець.

54. Петрушка.

54. Підживлення.

овочевих культур

розсади

55. Помідори

безрозсадні.

вирощування на промисловій технології

56. Попередники.

57. Проміжні та ущільнені посіви

58. Ревінь.

59. Редиска.

60. Редька.

61. Режим зрошення.

62. Розсада для відкритого грунту.

в парниках

в плівкових теплицях

загартування

індустріальна технологія

садіння.

способи вирощування, вік, площа живлення.

способи обігрівання

температурний режим

якісні показники.

63. Салат городній.

64. Салат-ендивій

65. Салера.

66. Система удобрення в овочевих сівозмінах.

на дерново-підзолистих грунтах Полісся.

на чорноземних і темно-сірих лісових грунтах без зрошення в правобережному Лісостепу.

на чорноземних грунтах при зрошенні в лівобережному Лісостепу.

на чорноземних і каштанових грунтах степу при зрошенні.

67. Сівозміни.

введення і освоєння

схеми

68. Соління

баклажанів

кабачків

кавунів

огірків і помідорів

69. Сорти

овочевих

баклажани

буряки столові

горох лущільний

інші овочеві культури

капуста

квасоля

кукурудза цукрова

морква

огірки

пастернак

перець

петрушка

помідори

цибуля

часник

баштанних

гарбузи

дині

кабачки

кавуни

патисони

70. Спаржа

71. Стандарти.

вимоги до якості

баклажани

буряки столові

капуста білоголова

кріп

морква столова

огірки свіжі

перець

петрушка зелень

помідори свіжі

редиска

салат

щавель.

72. Теплиці весняні плівкові.

73. Удобренння

баклажанів

баштанних культур

бобових овочевих культур

капусти білоголової

коренеплодів

малопоширених овочевих культур

огірків перцю помідорів цибулі ріпчастої

Хвороби

гарбузових

капустяних

моркви

помідорів, баклажанів та перцю.

цибулі

74. Хімічний склад овочевих культур

75. Хрін.

76. Цибуля

батун

багатоярусна

вирощування насіння

з розсади

з сіянки

запашна

на перо

порей

слизун.

77. Чабер

78. Часник.

79. Шкідники

капусти та інших капустових

помідорів, баклажанів та перцю

 

!!!!!!!REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA  РЕКЛАМА REKLAMA РЕКЛАМА REKLAMA!!!!!!